Vital Petfood Group A/S Vital Petfood Group A/S

Du søger stillingen

Uopfordret ansøgning

Håndtering af personoplysninger

Kære kandidat, dine data vil blive behandlet fortroligt. Det er kun HR afdelingen og relevante ansættende personer, der har adgang til de data og informationer, du registrerer i EasyCruit i forbindelse med din ansøgning.

Dine personoplysninger vil kun blive brugt med henblik på at vurdere din ansøgning til den stilling, du har søgt. Vi tager ikke referencer eller kontakter tidligere arbejdsgivere uden dit samtykke, og vi vil altid gøre vores yderste for at leve op til din tillid. Vi opbevarer din ansøgning i op til 6 måneder efter endt behandling af din ansøgning, herefter vil dine oplysninger blive slettet. Du vil modtage en mail i forbindelse med, at dine data slettes.

Du har ret til at få indsigt i, slettet og rettet de oplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker, at vi skal opdatere, ændre eller slette dine personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis har spørgsmål til, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og hvordan de bliver behandlet, kan du rette henvendelse til os.

Vi ønsker ikke at modtage dit CPR-nummer, helbredsmæssige historie, information om politisk eller religiøs overbevisning og andre følsomme oplysninger.

Med venlig hilsen HR afdelingen

Allerede registreret?


 

Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes